Huisregels Groepsaccommodatie D’n Eik.

Welkom in onze groepsaccommodatie. Wij en onze buren verwachten normale en beleefde omgangsvormen van onze gasten. Daarom vragen wij om de onderstaande huisregels door te lezen.

1. Ten allen tijden dient het geluid zo te zijn afgesteld dat dit geen hinder voor buurtbewoners kan opleveren. Tussen 23.00 uur en 8.00 uur geldt de nachtrust. Harde muziek en lawaai is dan niet meer toegestaan. Loop ’s avonds rustig over straat. Denk aan onze buren.

2. Het kampvuur mag in de daar voor bestemde vuurkorf gemaakt worden. Gebruik alleen schoon en droog hout. Maak de brandstapel niet hoger dan 1 meter i.v.m. vonkenregen die schade kan toebrengen aan gebouw, auto’s meubilair e.d. Zet voor de veiligheid een emmer water bij het vuur. Blus het vuur alleen met water (NIET met zand). Laat de vuurkorf ook weer netjes achter voor de volgende groep.

3. Parkeer uw auto op de daarvoor bestemde plaatsen. Parkeren in de berm is niet toegestaan. Let op : aan de overkant van de straat is een stop en parkeerverbod.

4. Let op brandveiligheid. Vluchtwegen, slanghaspel en brandblusapparaat moeten vrij toegankelijk zijn. Verplaats geen bedden i.v.m. brandveiligheid. Onterecht gebruik van brandblusapparaten leidt al snel tot grote schade die wij de groep in rekening brengen.

5. Roken in de slaapvertrekken is ten strengste verboden. Bij voorkeur in de rest van de accommodatie ook niet roken. Gebruik ook buiten een asbak.

6. Het maximaal aantal personen dat is overeengekomen mag niet zonder overleg overschreden worden.

7. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg. De eigenaar is verantwoordelijk voor het gedrag en eventuele schade toegebracht door het huisdier. De andere gasten mogen hiervan geen hinder ondervinden.

8. Wanneer er tijdens uw verblijf iets stuk gegaan of kwijt geraakt is dan dient u dit te melden. Wanneer men schade toebrengt aan gebouwen of inventaris dan is men verplicht om deze te vergoeden. Ga zuinig om met onze spullen. Meubilair wat binnen staat mag niet naar buiten.

9. Ga zuinig om met energie. Laat niet onnodig lampen of verwarming branden.

10. Maak alleen gebruik van ons eigen buitenterrein. Het veld naast ons woonhuis aan De Schansweg is niet van ons.

11. Houdt de accommodatie en buitenterrein vrij van afval. Probeer glas en papier te scheiden in de daarvoor bestemde bakken. Het restafval zoveel mogelijk in plastic zakken in de container gooien.

12. Bij het aansluiten van elektrische apparaten van groot vermogen gelieve u contact op te nemen met de beheerder zodat stroomstoringen vermeden kunnen worden.

13. Wij houden ons het recht om tijdens uw verblijf de accommodatie te laten bezichtigen. Wij zullen dit uiteraard zoveel mogelijk vermijden.

14. Gebruik van de speeltoestellen is op eigen verantwoordelijkheid. Regelmatig controleren wij deze. Mocht er desondanks toch iets aan mankeren dan horen wij dit graag.

15. Bij vertrek dient de sleutel afgegeven te worden bij de beheerder zodat zij de eindcontrole kunnen doen van gebouw, inventaris en buitenterrein. Wij verzorgen de eindschoonmaak maar vragen aan u om:
- prullenbakken en asbakken te legen, alle ruimtes op te ruimen en goed vegen.
- koelkasten/diepvries leeg maken en uitzetten, vaatwasser leeg en afwas schoon en droog in de kasten.
- controleer of op elk bed een kussen ligt, meubilair terug te zetten en stoelen onder de tafels te plaatsen.
- de thermostaat van de verwarming op 15 graden zetten en het buitenterrein netjes achter te laten.
Wanneer u een probleem of vraag heeft, aarzel dan niet, kom gerust naar ons toe. Wij proberen onze gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Verder wensen wij u een aangenaam verblijf toe.

Met vriendelijke groeten,
Groepsaccommodatie D’n Eik,
Frans en Wilma Verhoeven.